KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.19g65kcal1.3g13.3g0.6g1.1g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g50g65kcal9g0.7g2.8g0g
Findus wokki Classic 500G42g13kcal0.8g2.1g0.2g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g2.1g17kcal0g0g2.1g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g33g20kcal0.3g1.7g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g360kcal22.8g35.6g14g2.4g
Valittu annoskoko213g180kcal11.4g17.8g7g1.2g
Annoskoko puolitettuna106g90kcal5.7g8.9g3.5g0.6g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.4g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865