Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 25g82kcal2.5g14.5g0.9g2.9g
Rusina 7.8g23kcal0.2g4.7g0g0.8g
Aprikoosi, kuivattu 6.2g14kcal0.3g2.7g0g0.5g
Auringonkukansiemen 6.2g37kcal1.4g0.8g3.1g0.4g
Mantelilastu (A la meira)4.7g28kcal1.1g0.3g2.5g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g3.1g11kcal0g2.8g0g0.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g3.1g9kcal0.1g2.1g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g410kcal11.2g56.2g13g10g
Valittu annoskoko212g205kcal5.6g28.1g6.5g5g
Annoskoko puolitettuna106g103kcal2.8g14.1g3.3g2.5g
Arvot/100g100g97kcal2.6g13.2g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997