Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis94g105kcal20.6g0g2.8g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 26g20kcal1.2g3.4g0.1g0.3g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 19g3.2kcal0.4g0g0.1g0.4g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g273kcal45.2g8.8g6.4g2.8g
Valittu annoskoko213g137kcal22.6g4.4g3.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna106g68kcal11.3g2.2g1.6g0.7g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117183