Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g117g266kcal22.1g0g19.8g0g
Flora ruoka kevyt & paksu4.4g2.6kcal0g0.2g0.2g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)15g54kcal2g10.6g0.4g0.6g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g29g8.7kcal0.3g1.6g0.2g0.4g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 26g60kcal1.3g4.6g3.7g1.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste22g79kcal6.3g0.4g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g938kcal64g34.8g60.8g5g
Valittu annoskoko213g469kcal32g17.4g30.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna106g235kcal16g8.7g15.2g1.3g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.2g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308