Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.7g3.5kcal0.6g0.1g0g0.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta103g371kcal13.4g72g2.2g3.6g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 9g50kcal0g0g5.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ohrasuurimo 3.7g12kcal0.3g2.4g0.1g0.3g
Lihaliemi laimennettu 9g1.8kcal0g0.3g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7g63kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g1089kcal36.8g153.8g34.2g8.6g
Valittu annoskoko213g545kcal18.4g76.9g17.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna106g272kcal9.2g38.5g8.6g2.2g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.1g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334