Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Poronliha, paistettu 36g72kcal9g0g4.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g40g16kcal0.4g3.3g0.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.2g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g191kcal19.2g8.2g8.8g0.6g
Valittu annoskoko212g95kcal9.6g4.1g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna106g48kcal4.8g2.1g2.2g0.2g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305