Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g51g145kcal3.5g25.3g3.5g1.5g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g14g16kcal3.2g0g0.3g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu28g73kcal8.7g0g4.2g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)55g22kcal0.9g4.5g0.1g0.8g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper32g18kcal0.1g4.5g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper5.6g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl2.1g7.6kcal0.3g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g631kcal34.2g74.8g21.8g6g
Valittu annoskoko213g315kcal17.1g37.4g10.9g3g
Annoskoko puolitettuna106g158kcal8.6g18.7g5.5g1.5g
Arvot/100g100g148kcal8g17.6g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435362