Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1724g2707kcal375.8g0g122.4g0g
Ruskea suuruste, Maizena63g238kcal0.6g57.6g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Paprikajauhe 25g81kcal3.7g4.6g3.3g9.4g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 14g29kcal4.1g0.9g1g0.1g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g6264kcal776g154.8g255g27.6g
Valittu annoskoko2120g3132kcal388g77.4g127.5g13.8g
Annoskoko puolitettuna1060g1566kcal194g38.7g63.8g6.9g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449