Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 233g76kcal1.4g13g0.5g5.9g
Bataatti, kuorittu 133g108kcal2.1g22.4g0.1g4g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi29g82kcal2.6g2.1g6.7g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%133g227kcal9.2g1.9g20g2.7g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 67g85kcal14.4g0g3g0g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g1632kcal65.6g95.6g101.4g36.8g
Valittu annoskoko2120g816kcal32.8g47.8g50.7g18.4g
Annoskoko puolitettuna1060g408kcal16.4g23.9g25.4g9.2g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110