Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi841g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 84g63kcal11g0.9g0.3g5.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 91g804kcal0g0g90.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1094g3753kcal111.4g765.6g13.1g38.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g9237kcal244.8g1533g208.6g88.2g
Valittu annoskoko2120g4619kcal122.4g766.5g104.3g44.1g
Annoskoko puolitettuna1060g2309kcal61.2g383.3g52.2g22.1g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760