Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio1000g650kcal100g42g3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 320g136kcal31.4g1.3g0.3g0g
Mansikka 800g372kcal4g67.2g1.6g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g2316kcal270.8g221g9.8g30.4g
Valittu annoskoko2120g1158kcal135.4g110.5g4.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna1060g579kcal67.7g55.3g2.5g7.6g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191