Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Kuohukerma400g1360kcal8g12g140g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 60g234kcal1.3g1.3g25.2g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Tonnikala öljyssä 600g1139kcal162.7g0g54g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g7547kcal515.2g63.8g576.6g13.2g
Valittu annoskoko2120g3773kcal257.6g31.9g288.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna1060g1887kcal128.8g16g144.2g3.3g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269005