KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.6g
Lanttu 300g86kcal3g13.8g0.9g5.4g
Kukkakaali 300g72kcal5.4g6.6g0.9g6.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.6g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g38.9g0.3g2.7g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Purjosipuli 120g27kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g349g384kcal62.9g5.2g11.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g150g374kcal28.5g0g32.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g2858kcal225.6g196.6g123.8g53.6g
Valittu annoskoko2120g1429kcal112.8g98.3g61.9g26.8g
Annoskoko puolitettuna1060g715kcal56.4g49.2g31g13.4g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146