Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g333g240kcal8.3g56g0.3g0g
Juuriselleri 250g79kcal3.1g11.5g0.5g7.7g
Palsternakka 333g212kcal1.7g39.3g1.3g15g
Peruna, keskikokoinen 60g333g200kcal5g43.3g0.3g3g
Fenkoli, annos 100g167g52kcal2.1g12.2g0.3g5.2g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.7g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g333g317kcal26.7g46.7g2.3g26.7g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 108g35kcal0.7g6g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g2454kcal95.6g430.4g31g120.8g
Valittu annoskoko2120g1227kcal47.8g215.2g15.5g60.4g
Annoskoko puolitettuna1060g614kcal23.9g107.6g7.8g30.2g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.2g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840