Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 276g394kcal34.5g0.8g28.3g0g
Sokeri 142g578kcal0g142.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai109g381kcal13.1g77.3g2.3g3.3g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 335g443kcal8.8g10.7g40.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl335g1139kcal6.7g10g117.2g0g
Sokeri 60g245kcal0g60.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g67kcal0g16.6g0g0g
Mansikka 837g390kcal4.2g70.3g1.7g15.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g7301kcal135.4g782.6g379.4g38.4g
Valittu annoskoko2120g3651kcal67.7g391.3g189.7g19.2g
Annoskoko puolitettuna1060g1825kcal33.9g195.7g94.9g9.6g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709