Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 274g391kcal34.2g0.8g28.1g0g
Rypsiöljy 112g991kcal0g0g112g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 118g859kcal0g0.3g97g0g
Sokeri 212g859kcal0g211.4g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g374g1427kcal6.7g348.8g1.5g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g520g208kcal2.6g52g2.6g2.6g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g149g896kcal31.4g9.9g80.7g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g199g363kcal28.5g14.2g21.3g121.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 149g500kcal0.1g121.9g0.1g2.1g
Leivinjauhe 12g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g13030kcal208.2g1528g686.6g252.6g
Valittu annoskoko2120g6515kcal104.1g764g343.3g126.3g
Annoskoko puolitettuna1060g3258kcal52.1g382g171.7g63.2g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255