Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g960g269kcal5.8g57.1g1.9g24g
Peruna, vanha, kuorittu 800g609kcal15g124g1.6g8g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)272g163kcal2.7g12.2g10.9g1.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr8g22kcal0.6g0.8g1.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g2170kcal50.2g395.8g33g70.2g
Valittu annoskoko2120g1085kcal25.1g197.9g16.5g35.1g
Annoskoko puolitettuna1060g543kcal12.6g99g8.3g17.6g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305