Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 876g337kcal7.5g68.4g1.4g15.7g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g350g434kcal11.2g14.4g36.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4242g1651kcal40.8g168.2g85.2g31.4g
Valittu annoskoko2121g826kcal20.4g84.1g42.6g15.7g
Annoskoko puolitettuna1061g413kcal10.2g42.1g21.3g7.9g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153