Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g904g1256kcal171.7g0g63.3g0g
Korppujauho 113g414kcal11.9g84.6g1.2g6g
Vesi, vesijohtovesi 452g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 249g355kcal31.1g0.7g25.5g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)282g99kcal6.8g13.3g1.4g7.3g
Sipuli 124g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g4322kcal446.2g209.2g183.2g30.8g
Valittu annoskoko2124g2161kcal223.1g104.6g91.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna1062g1081kcal111.6g52.3g45.8g7.7g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628