Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu565g2034kcal67.8g401.1g11.9g0g
Kananmuna kuoreton 746g1064kcal93.2g2.2g76.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g90g58kcal3.2g0.2g22.6g0g
Sokeri 226g917kcal0g225.7g0g0g
Voi 136g984kcal1.6g0.5g110.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 68g224kcal1.4g2g23.7g0g
Appelsiini, kuorittu 294g138kcal1.6g26.1g0.9g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g10836kcal337.6g1315.6g491.4g12.4g
Valittu annoskoko2124g5418kcal168.8g657.8g245.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna1062g2709kcal84.4g328.9g122.9g3.1g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429