Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 225g1630kcal2.7g0.9g182.7g0g
Sokeri 127g517kcal0g127.2g0g0g
Kananmuna, paistettu 82g166kcal10.5g0.3g13.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1002kcal29.8g204.5g3.5g10.2g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Raparperi 300g101kcal2.1g16.5g0.3g4.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 300g116kcal0.5g24.4g0.3g4.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g82kcal0.8g17.9g0.8g0g
Sokeri 60g243kcal0g59.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 14g45kcal0g11g0g0.2g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g300g1049kcal41.9g167.8g22.5g30g
Voi 150g1087kcal1.8g0.6g121.8g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g514kcal15.3g104.9g1.8g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g13906kcal211.6g1668.4g695.2g108.6g
Valittu annoskoko2124g6953kcal105.8g834.2g347.6g54.3g
Annoskoko puolitettuna1062g3477kcal52.9g417.1g173.8g27.2g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790