Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g271kcal0g0g30.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.4g0.2g0.6g
Currytahna punainen60g156kcal1.3g5.5g14.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g80g77kcal3.4g13.6g0.2g3.9g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g802g1404kcal12g20.1g140.4g0g
Katkarapu 1083g741kcal156.4g0g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g5417kcal352.4g100.2g394.8g10.4g
Valittu annoskoko2124g2708kcal176.2g50.1g197.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna1062g1354kcal88.1g25.1g98.7g2.6g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666