Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta526g1895kcal68.4g368.4g11.1g18.4g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 297g424kcal37.1g0.9g30.4g0g
Sokeri 459g1862kcal0g458.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g180g1296kcal1.8g1.8g143.9g0g
Vesi270g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.4g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 360g128kcal0.6g25.6g0.3g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g11388kcal217.6g1752.4g371.4g51.4g
Valittu annoskoko2124g5694kcal108.8g876.2g185.7g25.7g
Annoskoko puolitettuna1062g2847kcal54.4g438.1g92.9g12.9g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095