Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g447g268kcal44.7g19.2g1.3g0g
Sokeri 760g3084kcal0g759.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 393g561kcal49.2g1.2g40.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 349g1196kcal35.5g244g4.2g12.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 64g238kcal11.9g7.1g14g19.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g86kcal0g21.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl89g805kcal0g0g89.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g12476kcal282.6g2103.6g298.4g63.6g
Valittu annoskoko2124g6238kcal141.3g1051.8g149.2g31.8g
Annoskoko puolitettuna1062g3119kcal70.7g525.9g74.6g15.9g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920