Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g450g3240kcal4.5g4.5g360g0g
Fariinisokeri450g1827kcal0g449.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 371g530kcal46.4g1.1g38.1g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten101g334kcal23.8g45.6g21.3g11.1g
Pandan tumma suklaa 150 g158g841kcal7.7g81.9g50.4g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g225g1181kcal21.4g119.2g69.7g0g
Mantelirouhe, 1 rkl113g650kcal23.7g6g56.8g13.1g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g90kcal0g22.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g743kcal4.5g6.7g78.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4252g18911kcal265.2g1482.2g1350g48.6g
Valittu annoskoko2126g9456kcal132.6g741.1g675g24.3g
Annoskoko puolitettuna1063g4728kcal66.3g370.6g337.5g12.2g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773