Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 1.1g3.4kcal0.1g0.4g0.2g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Lehtiselleri 44g5.6kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Valkoviini kuiva 200g137kcal0.6g1.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g44g320kcal0.4g0.4g35g0g
Herne 250g172kcal12.7g23.4g1g7.8g
Isot katkaravut (rainbow)450g450kcal103.5g0g4.1g0g
Tumma pikariisi, Risella188g638kcal16.9g135g6.6g9.6g
Basilika, tuore50g20kcal1.6g2.5g0.4g2g
Minttu, tuore (-), annos 1g13g5.5kcal0.4g1.1g0.1g0.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 63g14kcal0.2g1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g13g113kcal0g0g12.5g0g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4255g4111kcal279g348.6g149.4g47.6g
Valittu annoskoko2128g2056kcal139.5g174.3g74.7g23.8g
Annoskoko puolitettuna1064g1028kcal69.8g87.2g37.4g11.9g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652