Suklaabrowniekakku (Iltalehti)

1. Mittaa kattilaan voi ja paloiteltu suklaa (175 g). Sulata miedolla lämmöllä välillä sekoittaen niin, että seos on tasaista ja kiiltävää.

Jäähdytä.

2. Vatkaa sokeri ja kananmunat vaaleaksi vaahdoksi.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos vaahtoon.

3. Lisää myös vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Sekoita taikinaan lopuksi rouhittu suklaa (50 g) ja pähkinät.

Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.

Jäähdytä ja koristele tomusokerilla.

Tarjoile kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 408g2961kcal4.9g1.6g331.8g0g
Tumma suklaa 86% (Marabou)525g3175kcal45.1g99.7g286g68.2g
Sokeri 496g2012kcal0g495.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu420g529kcal46.2g1.3g37.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 152g520kcal15.4g106.1g1.8g5.3g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Macadamianpähkinä, australia, käsittelemätön117g834kcal9.3g10.5g88.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g20099kcal243g1437.4g1492g147.2g
Valittu annoskoko2128g10050kcal121.5g718.7g746g73.6g
Annoskoko puolitettuna1064g5025kcal60.8g359.4g373g36.8g
Arvot/100g100g472kcal5.7g33.8g35.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104571