Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 762g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 20g83kcal0g20.3g0g0g
Hiiva, 50g127g78kcal16.6g1.4g0.5g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g381g1840kcal93.3g126.8g109.7g108.2g
Vehnäjauho puolikarkea 825g2832kcal84.1g577.7g9.9g28.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g9663kcal388g1452.4g240.2g274.2g
Valittu annoskoko2128g4832kcal194g726.2g120.1g137.1g
Annoskoko puolitettuna1064g2416kcal97g363.1g60.1g68.6g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453