Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g372g1985kcal18.2g193.3g119g0g
Kananmuna kuoreton 744g1061kcal92.9g2.2g76.2g0g
Sokeri 400g1622kcal0g399.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %279g1520kcal2.8g2.8g167.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 153g526kcal15.6g107.4g1.8g5.4g
Kaakaojauhe, X-tra19g69kcal0.7g15.4g0.4g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g31g164kcal1.5g15.9g9.8g0g
Kananmuna kuoreton 61g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sokeri 33g134kcal0g33g0g0g
Euroshopper margariini 60 %23g127kcal0.2g0.2g13.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Kaakaojauhe, X-tra1.4g5.2kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g14686kcal281.8g1559.4g789.8g11.6g
Valittu annoskoko2128g7343kcal140.9g779.7g394.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna1064g3672kcal70.5g389.9g197.5g2.9g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840