Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 663g945kcal82.8g2g67.9g0g
Kuohukerma402g1365kcal8g12g140.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 60g235kcal1.3g1.3g25.3g0g
Paprika punainen 201g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Tonnikala öljyssä 602g1143kcal163.3g0g54.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g201g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g7575kcal517g63.8g578.6g13.2g
Valittu annoskoko2128g3788kcal258.5g31.9g289.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna1064g1894kcal129.3g16g144.7g3.3g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269005