Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g1160g4525kcal69.6g357.4g314.4g157.8g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g116g464kcal0.6g99.8g5.8g0g
Vesi348g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 40g89kcal0.2g21.3g0g0.4g
Mustikka metsä- 418g184kcal2.1g26.7g2.5g13.8g
Sokeri 46g188kcal0g46.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g10902kcal145g1103.2g645.4g344g
Valittu annoskoko2128g5451kcal72.5g551.6g322.7g172g
Annoskoko puolitettuna1064g2726kcal36.3g275.8g161.4g86g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448