Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1393g152kcal7.8g19.5g1.4g9.8g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 697g922kcal18.3g22.3g83.6g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 17g58kcal0.1g14.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g2263kcal52.4g111.8g170g19.6g
Valittu annoskoko2128g1131kcal26.2g55.9g85g9.8g
Annoskoko puolitettuna1064g566kcal13.1g28g42.5g4.9g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021