Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 167g1210kcal2g0.7g135.6g0g
Tattarijauho, Myllynparas87g295kcal11.3g58.5g1.5g4.6g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 80g276kcal4.4g61g1g1g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Parsakaali brokkoli 534g187kcal24.7g10.4g1.6g13.3g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g200g320kcal34g2g18g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio267g374kcal7.5g17.3g32g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 334g214kcal10.7g16.1g11.7g0g
Kaurajauho 73g275kcal10.6g41.8g5.4g7.3g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 160g114kcal4.8g7.7g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g7180kcal275.6g437.4g472.8g52.4g
Valittu annoskoko2128g3590kcal137.8g218.7g236.4g26.2g
Annoskoko puolitettuna1064g1795kcal68.9g109.4g118.2g13.1g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712