Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr25g70kcal2g2.4g6g0.4g
Kesäkurpitsa, tuore113g19kcal0.7g2.8g0.5g0.8g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Aurajuusto15g51kcal3g0g4.4g0g
Ruokakerma 5%, Valio50g33kcal0.8g2.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g352kcal13.2g15.6g26.8g2.8g
Valittu annoskoko213g176kcal6.6g7.8g13.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna107g88kcal3.3g3.9g6.7g0.7g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757