Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Punakaali 100g26kcal1.6g3.5g0.2g1.9g
Sipuli (käsittelemätön)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen69g24kcal0.1g5.6g0.1g1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma13g40kcal0g9.2g0g0g
Punaviini 15g11kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g1.9g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g236kcal3.8g37.8g3.6g6.2g
Valittu annoskoko213g118kcal1.9g18.9g1.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna107g59kcal1g9.5g0.9g1.6g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289