Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)15g19kcal0.8g0.4g1.6g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl35g189kcal9g4.4g15.2g5.6g
Vehnälese 5g12kcal0.7g0.8g0.2g1.9g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 4.5g31kcal1.2g0.3g2.6g0.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale12g7.3kcal1.2g0.6g0g8.8g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g5g0.5kcal0.1g0g0g4.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g76g272kcal21.1g1.5g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g1234kcal82.6g20.2g91.4g42.4g
Valittu annoskoko213g617kcal41.3g10.1g45.7g21.2g
Annoskoko puolitettuna106g309kcal20.7g5.1g22.9g10.6g
Arvot/100g100g290kcal19.4g4.7g21.5g10g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181320