Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 16g71kcal3.3g0g6.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Tomaatti 14g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Spagetti 9g31kcal1g6.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g251kcal12g16.8g14g3.4g
Valittu annoskoko213g125kcal6g8.4g7g1.7g
Annoskoko puolitettuna107g63kcal3g4.2g3.5g0.9g
Arvot/100g100g59kcal2.8g3.9g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143