Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 150g95kcal4.5g7.2g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)50g16kcal1.7g2.3g0g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g263kcal15.2g21.4g12.8g0g
Valittu annoskoko213g132kcal7.6g10.7g6.4g0g
Annoskoko puolitettuna107g66kcal3.8g5.4g3.2g0g
Arvot/100g100g62kcal3.6g5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716