Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Rucola tuore (Italia), annos 15g19g4.1kcal0.5g0.3g0.1g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g56g109kcal10.7g0.1g7.3g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)94g56kcal0.9g4.2g3.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g461kcal25.8g11.6g33.8g3.2g
Valittu annoskoko213g231kcal12.9g5.8g16.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna107g115kcal6.5g2.9g8.5g0.8g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967