Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g171kcal5.1g34.9g0.6g1.7g
Rypsiöljy 11g95kcal0g0g10.7g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.7g0.1g2.2g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g725kcal23.8g94.6g27g3.4g
Valittu annoskoko213g363kcal11.9g47.3g13.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna107g181kcal6g23.7g6.8g0.9g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071