Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 113g31kcal1.3g4.6g0.2g2.4g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g15g4.6kcal0g1.5g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g150kcal2.6g31.6g0.4g4.8g
Valittu annoskoko213g75kcal1.3g15.8g0.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna107g38kcal0.7g7.9g0.1g1.2g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227