Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g44g144kcal7g27.1g0.9g2.6g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)55g16kcal0.5g3.3g0.1g0.5g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g44g74kcal8.3g0g4.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g633kcal41.2g63.8g22.8g7.2g
Valittu annoskoko213g317kcal20.6g31.9g11.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna107g158kcal10.3g16g5.7g1.8g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957