Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke27g27kcal4.8g0g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g39g24kcal0.4g1.8g1.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g201kcal13g23.8g5g1.8g
Valittu annoskoko213g101kcal6.5g11.9g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna107g50kcal3.3g6g1.3g0.5g
Arvot/100g100g47kcal3.1g5.6g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736