Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä14g16kcal1.1g2.5g0.1g1.1g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g23g22kcal1.8g3.2g0.2g1.8g
Paistijauheliha nauta 5%56g73kcal11.7g0g2.8g0g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g42g15kcal0.4g2.8g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.9g5.8kcal0.4g1g0g0g
Persilja 6.8g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g344kcal32g23g13.2g9.2g
Valittu annoskoko213g172kcal16g11.5g6.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna107g86kcal8g5.8g3.3g2.3g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886