Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g31g11kcal0.3g2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kiinankaali 53g11kcal0.8g1.2g0.2g0.5g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g131kcal3.4g14.4g6.4g2.6g
Valittu annoskoko213g66kcal1.7g7.2g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna107g33kcal0.9g3.6g1.6g0.7g
Arvot/100g100g31kcal0.8g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428929