Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 131g433kcal2.6g3.9g45.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen26g8.7kcal0.9g1.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g22g88kcal0g21.9g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g26g17kcal0.9g0.1g6.6g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g7.9g26kcal0.6g4.3g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g1144kcal10g63g106.2g0.4g
Valittu annoskoko214g572kcal5g31.5g53.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna107g286kcal2.5g15.8g26.6g0.1g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.8g24.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761