Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 88g26kcal0.8g3.9g0.4g1.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 88g280kcal23.4g0g20.9g0g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)10g6.9kcal1.1g0.2g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 8.7g2kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g640kcal51g10.2g43g4.2g
Valittu annoskoko213g320kcal25.5g5.1g21.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna107g160kcal12.8g2.6g10.8g1.1g
Arvot/100g100g150kcal11.9g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490