Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Rypsiöljy 11g95kcal0g0g10.8g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.7g0.1g2.2g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g727kcal23.8g94.8g27.2g3.4g
Valittu annoskoko214g364kcal11.9g47.4g13.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna107g182kcal6g23.7g6.8g0.9g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071