Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus1.5g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Herne 36g25kcal1.8g3.4g0.1g1.1g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 29g65kcal5.1g0g5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g189kcal14.2g6.8g11g2.2g
Valittu annoskoko213g94kcal7.1g3.4g5.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna107g47kcal3.6g1.7g2.8g0.6g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061