Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g40g139kcal5.3g27g1g1.5g
Leivinjauhe 1.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma35g42kcal1.1g1.6g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Maitorahka, milbona (500g)44g30kcal5.3g1.7g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)1.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)17g8kcal0.6g0.8g0.3g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g44g24kcal0.2g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g719kcal30.4g77.4g31.6g3g
Valittu annoskoko214g360kcal15.2g38.7g15.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna107g180kcal7.6g19.4g7.9g0.8g
Arvot/100g100g169kcal7.1g18.1g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276